lørdag den 26. december 2009

Kære Blog-Elsker

Når jeg læser dine eventyrlige ord, så lever jeg mig så meget ind i dine frække historier, at jeg er i ordene - jeg føler, det er mig, der oplever de ting, du skriver om.

Når du feks i "Vær den liderlige kvinde, du er, slip dig selv fri. Sæt dyret frit, lad det brumme, knurre og stønne." skriver: "Hvis du lige nu sidder med spredte ben og læser på skærmen, kan du forestille dig mine hænder på dine bare lår. At jeg trækker dig lidt frem. Du kan mærke hvordan mine hænder på lårene presser til og spreder dine ben endnu mere. Så jeg kan se din fisse." ja, så flytter jeg min bagdel helt ud på kanten af stolen, spreder min ben helt og blotter min fisse totalt.

Når du skriver "Stillede dig med spredte ben og pressede to fingre fra den ene hånd op din sjaskvåde, glatte fisse. Ååhhhh, det var godt. Fra den anden hånd kælede to fingre helt af sig selv for din spændte, følsomme klitoris. Der var vådt som et hav dernede." ja så lader jeg to fingre fra min ene hånd glide ind i min fisse og kærtegner clitoris med to fingre fra den anden hånd.

Noget, som overrasker mig, i dine frække fortællinger er, at jeg reagerer så voldsomt på "almindelig" sex. Tidligere har jeg stort set kun onaneret til historier om analsex eller Sadomasochisme, men dine ord vækker kvinden i mig, hvorimod de andre historier vækker tøsen i mig. Det er dejligt, at min kvindelige side bliver vækket - jeg tager mig selv i at bruge længere tid på badeværelset og bruge lækre cremer nu :-)

Dine vidunderlige fortællinger er så sensuelle, at jeg ikke kan andet end lade mig omfavne og omsluttes af dem. Dine ord er begærlige og lystne, og de er ikke som så mange andres en sammensætning af lige på og hårde pornografiske ord - dine ord er smukke. Du formår at beskrive kvindens lyst og liderlighed, så det er kvinden, der er i centrum. Du forkæler kvinden, fordi det er hende, du sætter i centrum og ikke manden.

Du har en enestående evne til at beskrive kvindens krop i så tilpas generelle vendinger, at beskrivelserne kan passe på mig. Du kommer ikke med en masse detaljer om brystmål osv, som får min fantasi om, at det er mig, du skriver om, til at falde til jorden.

Jeg reagerer på dine ord, forsvinder ind i dine ord, lader dine ord være min virkelighed for en stund. Du forfører mig med dine ord, du elsker med mig med dine ord, du tilfredsstiller mig med dine ord. Hjertelig tak for dejlig Blog-Elskov ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar